banner est whatsapp

Tot a punt pel II Open Dòmino l´Arboç

L'Arboç, 27/02/2018

Aquest diumenge 4 de març la sala Arbosense acollirà la competició organitzada pel bar Sant Jordi II, a partir de les 10 del matí


Després de l´èxit de participació assolit en la primera edició, aquest diumenge 4 de març la sala Arbosense acollirà el ´II Open de Dòmino de l´Arboç´, prova de rànquing doble puntuable pel Campionat Provincial de la Federació de Dòmino de Tarragona. El jutge de taula serà el Sr. Rue.

Organitzat pel Bar Cafeteria Sant Jordi II, i amb la col·laboració de negocis i empreses de la vila i de l´Ajuntament de l´Arboç, el II Open de Dominó de l´Arboç començarà les partides a les 10 del matí, després d´un gran esmorzar per a tots els participants. En total es faran 5 rondes en les modalitats de 300 punts o de 45 minuts de joc. La inscripció a l´open té un preu de 20€, que es podrà formalitzar de 8 a 9:30?h del matí durant l´esmorzar, que constarà de pa torrat amb botifarra, cansalada, xoriço, botifarra negre a la brasa, vi i aigua, i que està inclòs en apuntar-se.

El primer premi per a la primera parella guanyadora és una estada de cap de setmana d´hotel amb règim de pensió completa. El segon premi són dues paletilles ibèriques, el tercer premi dos pernils del país, el quart premi dues paletilles del país, del cinquè al desè premi dos lots de formatge i vi. També hi haurà obsequis per a la resta de participants. Els comerços col·laboradors són Embotits Bundó, Decoració i complement Fabregas, Estrella Damm, El Trompetista i Sonanta Espectacles.

Per a més informació sobre l´open hom pot trucar als telèfons 674766492, de Santos Martínez, o bé al 630787007 de Chus.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat