banner est whatsapp

AJORNADA la xerrada sobre educació a l´Arboç a càrrec de César Bona, considerat uns dels millors mestres del món

L'Arboç, 27/02/2018

La xerrada s´ha ajornat per a properes dates, segons van informar els organitzadors a causa del temporal de neu


Aquest dimecres 28 de febrer l´Arboç tenia previst acollir la xerrada sobre educació ´Mira al teu voltant´, a càrrec de César Bona, actualment considerat un dels millors mestres del món. La xerrada s´ha ajornat per a properes dates, segons van informar ahir dimarts els organitzadors, degut a la previsió del temporal de neu i de les restriccions en la circulació.

César Bona s´ha fet molt famós en poc temps per haver estat elegit candidat al Global Teacher Prize, el premi Nobel dels professors que la Fundació Varkey Gems lliurarà a Dubai el 16 de març.

Nascut l´any 1972 a Ainzón, (Saragossa), César Bona ha exercit de docent en tot tipus de centres, des d´una classe de nens de 10 anys que no sabien llegir fins a una escola rural de sis alumnes, la meitat dels quals no es parlaven per picabaralles familiars. El seu mètode consisteix a aconseguir implicar a tota la classe, fomentant el respecte, l´empatia, l´esforç, i deixar que els alumnes, i ell mateix, deixin anar la seva imaginació. Els nens es passen el dia somrient i aixequen molt la mà, i gairebé no fan servir el llibre de text. El seu truc és aconseguir que tots els seus alumnes se sentin importants

Bona oferirà la xerrada sobre el seu mètode "Mira al teu voltant", adreçada a mares, pares, mestres i tothom qui estigui interessat. El públic assistent també coneixerà de primera mà les seves obres publicades: ´La nova educació´ i ´Escoles que canvien el món´.

L´acte està organitzat per les AMPA de l´Escola Sant Julià i de l´Institut de l´Arboç, amb la col·laboració de l´Ajuntament de l´Arboç.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat