banner est whatsapp

Dos estudiants de l´Institut de l´Arboç primers classificats en l´Olimpíada de Biologia

L'Arboç, 05/02/2018

Són Francesc Xavier Capella i Guillem Sans


Foto: D´esquerra a dreta: La Degana de Química Yolanda Cesteros, Francesc Xavier Capella, primer classificat, i Guillem Sans, segon (amb els diplomesa les mans), i els professors Santi García Vallvé, Miquel Mulero i Raúl Beltran

Els estudiants de l´Institut de l´Arboç Francesc Xavier Capella i Guillem Sans, han estat primer i segon classificats de la prova teòrica de l´Olimpíada de Biologia a la seu de Tarragona.

L´Olimpíada, celebrada el passat el dissabte 3 de febrer a la Facultat de Química al campus Sescelades, va comptar amb la participació d´un total de 83 alumnes de 26 centres de secundària de les comarques tarragonines, organitzada pel professorat del Departament de Bioquímica i Biotecnologia.

A part de participar en l´Olimpíada, els joves també van prendre part en diverses activitats organitzades per les facultats de Química i d´Enologia. Les activitats més destacades van estar un taller sota el títol "Els sentits i les molècules del vi", i una xerrada oberta a tot el públic vers els graus de biociències oferts per la Universitat Rovira i Virgili.

L´Olimpíada de Biologia té per objectiu estimular i implicar els estudiants de segon curs de batxillerat en l´interessant i apassionant món de la biologia. La d´aquest dissate era una prova teòrica, que es va fer simultàniament a cinc universitats de Catalunya. Ara queda pendent fer una altra prova pràctica aquest dimecres 7 de febrer a la Universitat de Barcelona, on participaran els 20 millors classificats de tota Catalunya.

Els guanyadors, finalistes i el lliurament de premis es notificaran el 16 de febrer a les 7 de la tarda, amb un acte especial a la seu de l´lnstitut d´Estudis Catalans.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat