banner est whatsapp

Record pels arbocencs morts en un tràgic accident ahir diumenge a l´N-340

L'Arboç, 05/02/2018

Els alcaldes del Pacte de Berà exigeixen l´aplicació immediata de l´acord per desviar els camions cap a l´autopista AP-7


Avui dilluns al migdia, l´Ajuntament de l´Arboç, amb el suport de tots els grups municipals i els batlles dels municipis del Pacte de Berà, han fet 3 minuts de silenci en record de les tres víctimes mortals. El temporal de pluja no ha aturat la solidaritat del municipi i de la resta de la comarca amb les víctimes mortals, ferides i per exigir solucions a l´N-340.

Els alcaldes del Pacte de Berà han signat avui a l´Auditori Municipal de l´Arboç una carta urgent que remetran al govern espanyol, exigint immediatament l´aplicació d´un acord que s´havia d´haver aplicat a principis d´any. Els alcaldes s´han concentrat a la plaça de la vila amb més 300 veïns de l´Arboç i del Penedès on s´han fet tres minuts de silenci per les dues dones i l´home que van perdre la vida, aquest diumenge, en un xoc frontal amb un camió.

L´alcalde de l´Arboç, Joan Sans, ha assenyalat la consternació que hi ha a la vila i la gran indignació per la manca de mesures de seguretat en aquesta carretera. Sans recorda que hi havia el compromís que els camions deixessin de passar per la carretera a partir de l´1 de gener i que no s´ha complert. "Ha estat un cop duríssim, l´Arboç està molt tocat, manifestava Sans visiblement molt afectat.

L´Ajuntament de l´Arboç ha decretat tres dies de dol.

Dues de les tres víctimes mortals de l´accident que va tenir lloc ahir al Vendrell eren originàries de Súria i el seu funeral molt probablement se celebrarà al Bages. Es tracta d´Esperanza Martín Gómez, una dona de 86 anys, i Francisca Martínez Martín, de 55 anys, que eren mare i filla. Els cossos de les dues finades es troben avui al tanatori del Vendrell i s´espera que, en les pròximes hores, siguin traslladades a una de les funeràries de Manresa, on probablement tindran lloc els funerals.

La tercera víctima mortal és l´arbocenc de 35 anys Moulad El Ammarti, l´encarregat del manteniment del Col·legi Residència. Francisca també treballava al col·legi. El germà i fill de les víctimes mortals és mestre de la mateixa escola.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat