banner est whatsapp

Dolor i consternació a l´Arboç per la mort en accident de tres veïns a l´N-340

L'Arboç, 05/02/2018

En el sinistre d´aquest diumenge s´han vist implicats un camió i dos turismes


L´Arboç acull avui dilluns a les 12 del migdia davant l´Ajuntament una concentració de dol per les tres víctimes mortals en l´accident ocorregut aquest diumenge a la carretera N-340 al seu pas per Comarruga.

A més de dol, la concentració és per condemnar la falta de mesures per millorar la seguretat a la carretera tot i la denúncia des de fa anys dels municipis que pateixen la N-340, de titularitat del govern espanyol.

Segons el Servei Català de Trànsit, l´avís del sinistre es va rebre a les 15.52 hores i ha tingut lloc al punt quilomètric 1.190, on per causes que s´estan investigant un camió articulat que anava en sentit sud ha fet la tisora i ha col·lidit amb dos turismes que circulaven en sentit contrari. A conseqüència del xoc, els tres ocupants d´un dels dos turismes han mort. Eren la dona encarregada de la neteja del Col·legi Residència i la seva mare, i la persona encarregada del manteniment de les instal·lacions del mateix centre educatiu.

A l´altre vehicle implicat en l´accident hi viatjava un matrimoni i la seva filla que han resultat ferits de poca gravetat i han estat evacuats a l´hospital comarcal del Vendrell.

El camió articulat circulava en sentit sud quan, per causes que es desconeixen, ha envaït el carril contrari i ha xocat contra un Peugeot que circulava en sentit nord. El cotxe ha quedat sota el vehicle de gran tonatge i els tres passatgers han perdut la vida.

El conductor del camió ha donat negatiu en el control d´alcohol i drogues i no sobrepassava els límits de velocitat. Ara caldrà comprovar si sobrepassava els límits de tonatge que podia transportar.

L´Ajuntament de l´Arboç, amb el suport per unanimitat de tots els grups municipals i els alcaldes dels municipis firmants del pacte de Berà, ha convocat per avui dilluns a les 12 del migdia a la plaça la Vila una concentració de rebuig a les morts, ferits i accidents a la carretera N-340 i per exigir solucions d´una vegada per totes. Es faran 3 minuts de silenci en record de les tres víctimes mortals.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat