banner est whatsapp

L´Arboç es prepara per un Carnaval 2018 ple de novetats.

L'Arboç, 02/02/2018

La vila recupera enguany el Ball de Carnaval


Imatge: Imatge del Carnaval de l´Arboç 2017

L’Arboç presenta un dels Carnavals més dinàmics i amb més tradició del Penedès, amb totes les inscripcions disponibles cobertes amb carrosses i comparses de tot el Penedès i amb la gran novetat de la recuperació del Ball de Carnaval. La gran rua del Carnaval de l’Arboç serà el diumenge 11 de febrer amb la participació del rei Carnestoltes. La festa començarà a les dotze del migdia a l’antic Camp de Futbol Municipal, amb més de 30 carrosses i comparses.

Des de primera hora del matí s’espera que l’Arboç arribin vehicles procedents de tot el Penedès. La rua recorrerà els principals carrers de la vila en un ambient festiu i de disbauxa, passant per l´avinguda de Mossèn Cinto Verdaguer, els carrers de Rafael de Casanova, Masdovelles, Ricard Domingo, avinguda de Sant Jordi, Andreu Suriol, avinguda del Penedès, plaça de Catalunya, Via Augusta, passeig Panxita, Muralla, avinguda de Mossèn Cinto Verdaguer, Major, i finalitzarà aproximadament a les 14.30 hores a la rambla Gener.



Carnaval Escolar

L’edició 2018 però, començarà el divendres 9 de febrer amb el Carnaval Escolar, que a partir de les deu del matí sortirà de l’escola Sant Julià i anirà incorporant els nens i nenes de la Llar d’Infants Municipal Minyons i els alumnes del Col·legi Residència. La rua escolar recorrerà l’avinguda del Priorat, el carrer Hospital, la rambla Gener, el carrer Major i acabarà amb una gran festa a la plaça de la Vila.

Per als més petits, la festa encara no s´acaba. Continuarà el dissabte 17 de febrer a dos quarts de sis de la tarda, amb la Rua i el Ball Infantil de Carnaval amb Chuso i els seus amics. La rua sortirà des de la plaça de Catalunya amb l’acompanyament dels trenets de Rufino. El recorregut infantil serà plaça de Catalunya, avinguda de Sant Jordi, carrer de l’Hospital, rambla Gener, carrer Major, plaça de la Badalota, Rafael Casanoves i arribada a l’aparcament de darrere l’església.



Ball de Carnaval recuperat

En acabar la rua tots els participants podran gaudir al Local Arbosense del Ball Infantil de Carnaval amb Chuso i els seus amics i la súper batalla de confeti. Com a gran novetat, enguany es recupera l’acte del Ball de Carnaval de l’Arboç, que tindrà lloc a la Sala Polivalent el dissabte 17 de febrer a partir de les onze de la nit. Tots els actes de Carnaval són organitzats per l’Ajuntament de l’Arboç.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat