banner est whatsapp

La Piscina Municipal Coberta de l´Arboç organitza un Cros Training Aquàtic solidari amb motiu del Dia Mundial Contra el Càncer

L'Arboç, 02/02/2018

L´activitat tindrà lloc el proper dilluns 5 de febrer de 19:00 a 20:30 i és oberta a tothom


Imatge: Cartell promocional del Cross Traing a la Piscina Municipal

La Piscina Coberta Municipal de l´Arboç se solidaritzarà el proper dilluns 5 de febrer amb la celebració del Dia Mundial contra el Càncer. Amb aquest propòsit organitza una sessió de Cross Training Aquàtic oberta a tothom de les 7 a 2/4 de 9 del vespre, un esdeveniment solidari en col·laboració amb l´Associació Espanyola contra el Càncer AECC.

El donatiu per a poder participar en el Cross Training Aquàtic és de 2 euros, i aquelles persones que també tramitin la seva alta com usuaris de la piscina aquest dilluns, un 10% del preu de la seva matrícula anirà destinat també a l´AECC. També es poden fer donatius ingressant la quantitat que creguin oportuna al compte: ES71 0049 0001 51 2510080004

El Cross Training (CT) o "entrenament creuat", és aquella rutina d´exercicis diferent de la que realitzem habitualment en els entrenaments, la qual cosa ens serveixen per exercir d´una manera diferent els grups musculars al realitzar moviments d´acord amb altres patrons de moviments. De la mateixa manera, constitueix una forma de variar la rutina imposada per l´entrenament diari i resulta molt útil durant la fase de condicionament general del macrocicle per aconseguir un millor estat de forma.

Dins del medi aquàtic la persona que s´exercita tracta d´usar la resistència de l´aigua (12 vegades més gran que la de l´aire) repetint certes rutines, i proporcionant major o menor resistència en considerar l´assistència o resistència de la flotació de l´aigua en executar-se els moviments.

L´esdeveniment compta amb el suport i la col·laboració de l´Ajuntament de l´Arboç

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat