banner est whatsapp

Les Ombres en concert a l´Arboç el dissabte 27 de gener

L'Arboç, 19/01/2018

El grup musical oferirà un nou concert a favor de la Marató de TV3, dedicada enguany a les malalties infeccioses


Foto: Cartell commemoratiu del concert pro-marató de Les Ombres(Font: R. Ribas)

El grup musical "Les Ombres" oferirà el dissabte 27 de gener, un extraordinari concert a favor de la marató de TV3, aquest any dedicada a les malalties infeccioses. La vetllada musical tindrà lloc al teatre "El Centre" de l´Arboç a partir de les 22:00h.

Les Ombres és un grup format per Sisco Pomar a la bateria, Jordi Gol al baix, Josep Josa a la guitarra solista, Jaume Batlle a la guitarra rítmica i cors, Ricard Ribas guitarra i teclats, i amb Pep Ribas a la veu, que interpretaran cançons pop rock dels anys 60, 70, 80 i 90. També participaran com a convidats especials Rosa Maria Inglada, Nerea Bassat, Xavi Pomar, Miquel Carpena i la Coral Ressò de l´Arboç.

El concert solidari compta amb la col·laboració de l´Elenc Artístic Arbocenc i de l´Ajuntament de l´Arboç. Les entrades es podran adquirir al preu de 10€ a la taquilla del teatre 30 minuts abans de començar l´espectacle, i sempre que l´aforament ho permeti. També es poden comprar entrades de fila 0, com a donatiu sense assistir, a la Papereria Montserrat.

Tota la recaptació anirà destinada íntegrament a la Marató de TV3.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat