banner est whatsapp

Tela Marinera presenta a l´Arboç el seu espectacle La Fàbrica dels Somnis

L'Arboç, 04/01/2018

Edgar Ràfols i Gisela Angrill actuaran aquest diumenge 7 de gener al teatre El Centre


Aquest diumenge 7 de gener, l´escenari del teatre El Centre de l´Arboç es transformarà en una pista de circ a càrrec del duo Tela Marinera, format per Edgar Ràfols i Gisela Angrill. El públic assistent a la passada Fira de Santa Llúcia de l´Arboç ja va poder gaudir de petits números de Tela Marinera durant les actuacions de carrer, i ara tindran l´oportunitat d´assistir a un espectacle de llarga durada anomenat "La Fàbrica dels Somnis". La Fàbrica dels Somnis és un espectacle de cir acrobàtic de 50 minuts de durada que engloba diverses tècniques aèries i acrobalance.

Edgar i Gisela es dediquen professionalment al món del circ des de l´any 2014, amb actuacions en circs de prestigi com el Twister Circus o Parc de la Natura SendaViva de Navarra. Darrerament han estat actuant al Circ d´Hivern de l´Escola de Circ Saltimbanqui de Vilanova i la Geltrú amb l´espectacle Saturnàlia, i formant-se en aquesta mateixa escola des de 2015. Actualment estan de gira per Catalunya amb l´espectacle que presentaran aquest diumenge a l´Arboç.

Les entrades per anar a veure La Fàbrica dels Somnis estan a la venda a la Papereria Montserrat del Carrer de l´Hospital i tenen un preu de 5€. Les entrades estan pràcticament exhaurides però encara queden les darreres 10 disponibles.

L´espectacle començarà a les 7 de la tarda i és apte per tots els públics.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat