banner est whatsapp

Concert Nadal de l´Escola Municipal de Música Tradicional de l´Arboç

L'Arboç, 14/12/2017

Aquest diumenge 17 de desembre, l´Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès a l’Arboç oferirà el tradicional concert de Nadal


Imatge: Imatge del Concert de Nadal de 2016 (Font: EMMTP)

Aquest diumenge 17 de desembre, l´Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès a l’Arboç oferirà el tradicional concert de Nadal. Una actuació protagonitzada pels mateixos alumnes de l’Escola que, amb les orientacions dels seus professors, interpretaran cançons tradicionals nadalenques i diverses de les peces musicals apreses durant el trimestre.

Aquest esdeveniment tan especial tindrà lloc al Local Arbosense a partir de les 6 de la tarda. L’entrada al concert serà gratuïta i oberta a tots els públics.

L’Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès, l’Aula de Sons, i l’Ajuntament de l’Arboç conviden a tots els vilatans a assistir a aquest concert i a celebrar el Nadal plegats amb l’acompanyament de la millor música tradicional.

Tenint en compte que la "Festa Major de l’Arboç i les seves músiques" van ser declarades Festa Patrimonial d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya l’any 2009, és una prioritat per l’Ajuntament de l’Arboç la conservació i perpetuació del llegat de la música tradicional. Aquest acte és organitzat per l’Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès, l’Aula de Sons, i l’Ajuntament de l’Arboç.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat