banner est whatsapp

Tarda de cinema a l’Escola Bressol Minyons de l’Arboç a favor de La Marató

L'Arboç, 13/12/2017

El proper divendres 15 de desembre tots els nens arbocencs entre els 0 i 6 anys tenen una cita ineludible a l’Escola Bressol Minyons a la “Tarda de cinema a escola” que organitza el centre educatiu a favor de La Marató de TV3


Imatge: Cartell promocional de la tarda de cinema a l’escola (Font: Aj. de l’Arboç)

El proper divendres 15 de desembre tots els nens arbocencs entre els 0 i 6 anys tenen una cita ineludible a l’Escola Bressol Minyons a la “Tarda de cinema a escola” que organitza el centre educatiu a favor de La Marató de TV3, que aquest any es dedica a les malalties infeccioses.

Les projeccions estan obertes a tot el públic però van adreçades especialment a infants entre els 0 i 6 anys. Es realitzaran dues projeccions. La primera projecció es farà a les 6 de la tarda i la segona a dos quarts de 7 de la tarda.

El preu de l’entrada general amb polsera solidària serà de 4 euros, l’entrada infantil tindrà un preu de 2 euros i també es vendran polseres solidaries a un preu de 3 euros. El centre oferirà un servei de venda de sucs, aigua i ganxitos a preus populars. Aquesta és una iniciativa de l’Escola Bressol Minyons, centre educatiu gestionat per l’Ajuntament de l’Arboç.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat