banner est whatsapp

Bàsquet l´Arboç presenta els equips de la temporada i dóna el tret de sortida als actes del 75è aniversari del club

L'Arboç, 15/11/2017

Durant l´acte es va homenatjar a Joan Rossell i Josep Roquer, jugadors que van formar part del primer equip de bàsquet arbocenc l´any 1943


El passat divendres 10 de novembre va tenir lloc la presentació dels 12 equips que formen part del Club de Bàsquet l´Arboç. L´acte es va fer coincidint amb el tret de sortida d´una sèrie d´esdeveniments previstos per aquesta temporada, període en què se celebraran els 75 anys de bàsquet arbocenc.

El moment més emotiu va estar l´agraïment multitudinari en forma d´aplaudiments a dos dels jugadors que van formar part del primer equip de bàsquet de l´Arboç l´any 1943, amb un partit davant del Gelida, amb un resultat 7-5 per als de casa.

Els homenatjats van ser Joan Rossell i Josep Roquer, que visiblement emocionats i sorpresos, no donaven crèdit de què els hi estava succeint. El club els va obsequiar amb dues samarretes amb els seus respectius cognoms i el número 75 serigrafiats al dors.

Durant la vetllada es van recordar moments i anècdotes d´aquells primers dies del bàsquet arbocenc, que van fer encara més protagonistes a Rossell i Roquer. També cal destacar la presència a l´acte del representant de la Federació Catalana de Bàsquet, Sr. Josep Lluís Sancho, i de les autoritats locals.

L´acte va cloure amb agraïments i obsequis per a tots els patrocinadors i col·laboradors, així com un refrigeri pels assistents.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat