banner est whatsapp

Diada del 15è Aniversari de la Represa dels Minyons de l´Arboç

L'Arboç, 04/10/2017

Se celebrarà el diumenge 8 d´octubre amb l´actuació dels locals i 5 colles convidades


Imatge: Cartell promocional de la diada

El pròxim diumenge 8 d´octubre, els Minyons de l´Arboç celebraran el 15è aniversari de la seva represa amb una gran diada castellera.

La diada tindrà lloc la plaça de la vila i començarà a les 12 del migdia, amb l´actuació de 5 colles convidades, Colla Joves Xiquets de Valls, Colla Jove Xiquets de Tarragona, Castellers de Sants, Bordegassos de Vilanova, Colla Jove de Castellers de Sitges i els Minyons de l´Arboç.

Al ser una diada amb 6 colles castelleres, es farà amb el sistema tradicional de 3 rondes i pilars, però a cada ronda actuaran dues colles alhora, a fi efecte de no allargar la durada d´aquesta.

Els Minyons de l´Arboç fan una crida a l´assistència als assajos per a preparar aquesta important diada, avui dimecres a les 8 del vespre i el divendres a les 10 de la nit, al local d´assaig de Can Freixas, al carrer de l’Hospital 13.

Podreu trobar tota la informació sobre la colla castellera i les seves activitats al seu web www.minyonsdelarboc.cat, i també als perfils de Facebook i Twitter.

La Diada del 15è Aniversari de la Represa dels Minyons de l´Arboç compta amb el suport i la col·laboració de l´Ajuntament de l´Arboç.

Font: Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat