banner est whatsapp

Tot a punt per la II Cursa i Marxa Solidāria contra el Cāncer a L’Arboį

L'Arboç, 27/09/2017

Avui dimecres 27 de setembre acaba el termini per inscriure´s online a www.athleticevents.net


Foto: Imatge del moment de la sortida de la 1a edició de la Cursa Solidària contra el càncer (Font: Aj. de l’Arboç)

L’Ajuntament de l’Arboç ja està ultimant els últims detalls de la segona edició de la Cursa Solidària contra el Càncer, que tindrà lloc pel circuit urbà de la vila de l’Arboç el proper diumenge 1 d’octubre.

Avui dimecres 27 de setembre és l’últim dia per inscriure’s online a través de la web www.athleticevents.net. Es reservaran alguns dorsals per poder inscriure’s el dia abans de la cursa, el dissabte 30 de setembre, a l’Auditori Municipal en el transcurs de la recollida de dorsals, de les 10 a les 13h i de les 17 a les 20:30h.

Per les curses infantils s’han obert inscripcions presencials a la Casa de Cultura, tot i que també es podran formalitzar el mateix dia de la cursa fins a les 10:30h. Tot i que les curses infantils son gratuïtes l’organització convida a tots els participants, tant els infantils com els adults, a portar un aliment que serà cedit al banc d’aliments de l’Arboç.

Amb sortida des de la plaça de la Vila (davant de l’Ajuntament), la 2a Cursa Solidària contra el Càncer, a banda de la cursa infantil, ofereix tres variants d’inscripció: una marxa a peu de 5 km, una cursa de 5 km i una cursa de 10 km, ambdues curses cronometrades amb xip per AthleticEvents.net. Tots els participants rebran avituallaments i la denominada bossa del corredor, amb una samarreta tècnica, fruita, beguda, entrada gratuïta a la Giralda i altres regals i promocions. Al final de la cursa es realitzarà un gran sorteig entre el participants de diferents obsequis cedits pels col·laboradors.

Uns dels objectius prioritaris de la cursa és la recaptació de fons per la lluita contra el càncer. Una part del preu de la inscripció anirà destinada a la campanya “En el amor y en el càncer” de la Fundación Más que Ideas, i una altra part es dedicarà a la investigació del càncer infantil a benefici de l’Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona, a través de la pulsera solidaria que es donarà a cada participant

La segona edició de la Cursa Solidària contra el Càncer és una iniciativa promoguda per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Arboç amb la col·laboració del Club Esportiu l’Arboç.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboį

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Uniķ europea VAGUERIA PENEDES Diputaciķ Tarragona GenCat