banner est whatsapp

Aquest dissabte se celebrarà la Festa del Ball de Bastons infantil de l´Arboç

L'Arboç, 26/09/2017

Hi participaran les colles infantils del Ball de Faixes del Vendrell, Bastoners de Canyelles, Bastoners de la Granada i el Ball de Bastons de l´Arboç


Imatge: Cartell promocional de la festa

El Ball de Bastons Infantil de l´Arboç, amb la col·laboració de l´Ajuntament de l´Arboç, celebrarà el proper dissabte 30 de setembre la seva festa de final de temporada, amb la participació de 3 colles convidades.

A les 2/4 11 del matí, les colles bastoneres es concentraran a la Sala Polivalent, i a les 11 es donarà inici a una gran cercavila bastonera des de la rambla del Ball de Bastons, que comptarà enguany amb les colles infantils del Ball de Faixes del Vendrell, Bastoners de Canyelles, Bastoners de la Granada i el Ball de Bastons de l´Arboç.

El recorregut de la cercavila bastonera s´iniciarà a la Rambla del Ball de Bastons, passarà per diversos carrers del centre, i finalitzarà a la plaça de la Vila amb una exhibició de totes les colles participants.

A les 2 de la tarda i després de la cercavila, tindrà lloc un dinar popular a la Sala Polivalent. El preu del tiquet és de 8?€, i es pot comprar fins aquest divendres 29 de setembre a la Papereria Montserrat, al carrer de l´Hospital.

Font: Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat