banner est whatsapp

Taekwondo l´Arboç tanca la temporada amb set medalles més per al seu palmarès

L'Arboç, 19/07/2017

Tots els participants del club arbocenc van fer podi al Campionat de Catalunya de Promoció Cadet, Precadet i Junior

Imaget: Els joves taekwondistes amb les seves medalles.

El passat diumenge 16 de juliol el Club Taekwondo l´Arboç tancava la temporada d´una forma espectacular, ja que els set taekwondistes que van participar en el Campionat de Catalunya de Promoció Cadet, Precadet i Junior van guanyar medalla i van pujar al podi del Poliesportiu de la Mar Bella de Barcelona. Un total de tres ors, tres plates i un bronze van anar a parar a les mans dels joves del Taekwondo l´Arboç.

Pel que fa als ors, Raúl Moreno es proclamava campió en la categoria mosca masculí (33- 37 kg), d´etapa de cadet, i Albert Garcia, també cadet, guanyava l´or en la categoria superlleuger masculí (49 i 53 kg). Els altres tres ors van ser per Tania Bueno, junior, en la categoria superlleuger femení (52-55 kg).

Les plates van ser per Isaac Vives, precadet, en la categoria gall masculí (37-41 kg), Iván Izcara, cadet, en la categoria pesat masculí (+ de 65 kg), i per Laura Mesonero, junior, en la categoria superlleuger femení (52-55 kg). La medalla de bronze va ser per Arnau Pujol, precadet, en la categoria mosca masculí (33-37 kg).

Font: Redacció de Ràdio l´Arboç