banner est whatsapp

L´equip de futbol sala "Squad" de l´Arboç guanyador de la Summer Cup 2017

L'Arboç, 18/07/2017

El torneig es va disputar el passat cap de setmana 15 i 16 de juliol a El Vendrell


L´equip Squad de l´Arboç amb el trofeu de la Summer Cup

El passat cap de setmana es va disputar a El Vendrell la primera edició del torneig de futbol sala Summer Cup, on l'equip guanyador va ser l'Squad de l'Arboç, que es va imposar en la final del diumenge contra els Kluiverts FC per 8 a 4, en un intens partit al Pavelló Municipal del Vendrell.

El dissabte 15 de juliol la jornada començava a 2/4 de 10 del matí, amb la fase prèvia amb una lligueta de tots contra tots a una volta on els quatre primers equips accedien als quarts de final del torneig.

Després de jugar durant tota la jornada a les pistes dels centres escolars Àngels Garriga i Pau Casals, es classificava com a primer equip els Kluiverts FC amb 12 punts d'un màxim 15, seguit de l'Squad de l'Arboç i el Rayo Vallacaño amb 7 punts respectivament. L'equip Folletis, amb només 6 punts, va passar gràcies a un millor gol average general amb el Club Futbol l'Arboç, el Jugones FC i l'Estepa Futsal., que van quedar eliminats.

La primera semifinal la va guanyar 8 a 6 el Kluiverts FC contra el Folletis, i en la segona l'Squad de l'Arboç eliminava el Rayo Vallacaño.

Ja diumenge 16 de juliol i durant la final disputada al Pavelló Municipal, l’equip Kluiverts FC va decidir apostar-ho tot amb un porter-jugador durant els darrers 20 minuts de partit, però l'Squad de l'Arboç els va dominar amb gran defensa i un atac fulminant que els va donar el títol.

Ferran Trillas, regidor d'Esports de l´Ajuntament del Vendrell, va ser l´encarregat de fer l'entrega dels trofeus. Durant els parlaments, els organitzadors van agrair especialment l'esportivitat per part dels equips durant el torneig, el bon comportament del públic i aficionats i sobretot als patrocinadors que han fet possible la seva celebració.

L'organització de la Summer Cup Vendrell també va expressar la voluntat de celebrar la segona edició d’aquest torneig l'estiu de 2018.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat