banner est whatsapp

Èxit de participació en la primera edició del "Dia del Club" del Futbol l´Arboç

L'Arboç, 12/07/2017

Els veterans de RCD Espanyol guanyen a l´amateur local per 1 a 5 amb un emotiu partit


Imatge: Foto de família amb tots els jugadors del partit de veterans i les autoritats locals.

El passat dissabte dia 8 de juliol, a les instal·lacions municipals del Club de Futbol l´Arboç, va tenir lloc la primera edició del "Dia del Club", i darrera jornada de la temporada.

Es van disputar els partits de totes les categories del club arbocenc, tot i el canvis de temps adversos que es van succeir durant el matí de dissabte.

També durant el matí i dins dels actes del Dia del Club, van tenir lloc altres activitats per petits i grans amb jocs, inflables, una exhibició de zumba amb molta participació i un partit de futbol entre pare i mares. A l´hora de dinar es va servir una paella popular que va delectar a gairebé 200 comensals

Ja a la tarda, va arribar el moment més àlgid de la jornada, amb el partit de futbol entre l´equip de l´amateur de l´Arboç i els veterans del RCD Espanyol. Un partit amistós amb gran esportivitat i molt emotiu per als familiars i persones que van presenciar el matx, que va acabar amb la derrota dels locals per 1 a 5.

L´encarregada de fer el xut d´honor inicial del partit a ser Maria Galofré "Maria de cal Sistu", com homenatge a la seva dedicació altruista al manteniment de l´equipació dels jugadors, ja que durant moltes temporades es va dedicar a rentar la roba esportiva de tots l´equip amateur.

Cal destacar la presència de Toni Velamazán , Verdú, Jordi Lardín i Manel Martínez, i per part de L´Arboç els tambe veterans Juan Carlos Fernández, Frederic Ribas, Alejandro Mateo i Arévalo "el viruta". Durant la jornada també es va comptar amb la presència de l´alcalde de l´Arboç, Sr. Joan Sans, i del regidor d´esports de l´ajuntament, Sr. Miguel Angel del Río.

El "Dia del Club" ha estat organitzat pel Club de Futbol l´Arboç, el Club de Futbol Base l´Arboç, el patrocini de Saint Gobain Cristaleria, Tif Publicitat i la col·laboració de l´Ajuntament de l´Arboç

Font: Redacció de Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat