banner est whatsapp

Molt bona actuació de la selecció municipal arbocenca de Futbol 7 a la Copa Penedès TV

L'Arboç, 05/07/2017

L´Arboç és el primer municipi del Baix Penedès en participar


Imatge: La selecció arbocenca al torneig, acompanyats del regidor d'esports Miguel Angel del Río (a l'esquerra), i l'equip tècnic Adri Curieses i Antonio Fernández  (a la dreta).

El cap de setmana de l'1 i 2 de juliol va tenir lloc a la zona esportiva del municipi de La Granada el Torneig Comarcal de Futbol 7 Copa Penedès TV i Gran Premi Consell Comarcal de l'Alt Penedès. Aquesta és una competició de categoria infantil (nascuts els anys 2003 i 2004) configurada per equips o seleccions municipals, una característica que la fa única a Catalunya. El municipi de l'Arboç, tot i pertànyer a la comarca del Baix Penedès, va estar convidat oficialment a participar-hi. L'organització va convidar d'altres municipis del Baix Penedès, però només s'hi van presentar els arbocencs.

La selecció infantil de primer any formada pels joves arbocencs Gabriel, Edgar, Edu, Rully, Luis, Julen, Javi, Vuri, Alejandro, Essalhi i Hugo, va disputar partits amb les seleccions dels municipis d'Olèrdola, Avinyonet, La Granada i Sant Quintí de Mediona, aconseguit un total de tres victòries, amb un contundent 7-0 amb els d'Avinyonet, i dues derrotes molt ajustades davant del Sarroca i els locals , que els va col·locar en el 7è lloc de la classificació final, entre els 17 equips participants.

L’equip tècnic de la selecci&acuite; arbocenca han estat format per Antonio Fernández i Adri Curieses.

El fet que l'Arboç hagi participat en aquest torneig ha estat tot un revulsiu perquè d'altres municipis de la comarca del Baix Penedès s'interessin per ser presents en les pròximes edicions de la competició esportiva. De fet, un dels objectius actuals de l'organització del torneig és fer vegueria perquè s'afegeixin més equips.

El regidor d'esports de l'Ajuntament de l'Arboç, Miguel Angel del Rió, que va ser present durant tot el cap de setmana acompanyant la selecció de joves, manifestava sentir-se molt satisfet amb la participació arbocenca i el joc dels infantils durant els partits, i molt agraït amb l'organització per haver convidat el nostre municipi per participar en el torneig, i també per la dedicació i l'esforç en el foment de l'esport i la promoció del Futbol 7 a la nostra contrada.

El Torneig Comarcal de Futbol 7 és una iniciativa del Consell Comarcal de l'Alt Penedès amb la col·laboració de l'Ajuntament de La Granada, la Diputació de Barcelona i Penedès TV. La participació de la selecció arbocenca ha estat patrocinada per l'Ajuntament de l'Arboç.

Avui dimecres 5 de juliol a les 8:30, 12:30, 16:30, 20:30h, i el dilluns 17 de juliol a les 16:30 i 20:30h, es podran veure per Penedès TV les repeticions en diferit de dos partits de la selecció arbocenca.
També podeu veure-ho en línia fent clic a l'enllaç: http://www.rtvvilafranca.cat/penedes-televisio-a-la-carta

La pròxima edició del Torneig Comarcal de Futbol 7 Copa Penedès TV i Gran Premi Consell Comarcal de l'Alt Penedès se celebrarà al municipi de Santa Margarida i els Monjos, i la selecció arbocenca ja ha confirmat la seva assistència

Font: Redacció de Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat