banner est whatsapp

Cap de setmana amb representació folklòrica arbocenca a Masllorenç i La Gornal

L'Arboç, 03/07/2017

La Colla de Gegants i Nans de l´Arboç participa en la 2a Trobada Gegantera de Masllorenç, i el Garot, Garotet i Ball de Pastorets de l´Arboç a la Festa Major de la Gornal


Aquest passat diumenge 2 de juliol es va celebrar la 2a Trobada Gegantera de Masllorenç que va aplegar un total de 24 colles geganteres, i on també va assistir la Colla de Gegants i Nans de l´Arboç.

Va ser una trobada molt especial pels arbocencs, ja que per primera vegada els gegantons Gumersind i Teresina van ser presents en aquest municipi de la nostra comarca, ja que en les anteriors actuacions sempre hi havien anat els gegants Chabran i Llúcia, que són els padrins dels gegants de Masllorenç. Gumersind i Teresina van ballar al so dels Grallers de l´Esperidió de Tarragona. La regidora de Festes populars de l´Ajuntament de l´Arboç, Sònia Magrané, va acompanyar la colla arbocenca durant l´esdeveniment de Masllorenç.

La trobada es va iniciar a les 9 del matí amb una plantada davant de la Casa de la Vila de Masllorenç, seguit d´un esmorzar per a totes les colles participants. A 2/4 de 12 es donava inici a la cercavila pels carrers del poble, per acabar amb una ballada conjunta i el lliurament de records a la plaça de l´Afranquit. La Colla de Gegants i Nans de l´Arboç va voler agrair una vegada més la bona acollida rebuda per part la colla gegantera local, a l´Ajuntament de Masllorenç, i en especial per la predisposició dels veïns del municipi per la seva col·laboració en l´organització de la 2a Trobada Gegantera.

Per altra banda, La Gornal celebrava la seva festa major aquest passat cap de setmana també amb representació arbocenca, on el Ball de Pastorets, el Garot i el Garotet de l´Arboç van participar en la cercavila de diumenge, juntament amb el Drac petit de la Gornal, els Gegants de Sant Marçal i el Pastor Jaume i les seves ovelles de Bellvei.

Font: Redacció de Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat