banner est whatsapp

El Club Esportiu l´Arboç organitza la 2a Caminada sota la Lluna plena

L'Arboç, 05/07/2017

La caminada nocturna s´ha programat per aquest divendres 7 de juliol


El Club Esportiu l'Arboç organitza la segona caminada sota el mantell de llum que proporciona la Lluna plena. La caminada nocturna s'ha programat per aquest divendres 7 de juliol, amb trobada a les 9 del vespre a la Rambla Ball de Bastons i sortida a les 9:15h.

La ruta és circular i de dificultat baixa apte per a totes les edats, Ruta 4 de les Rutes de l'Arboç. Els menors d'edat hauran d'anar acompanyants per un adult, i en el cas d'anar amb gossos portar-lo lligats. L'organització recomana porta un litre d'aigua per persona, calçat esportiu de muntanya i una llanterna frontal o de mà.
Les persones interessades es poden inscriure a la Casa de Cultura, al carrer Major 37 baixos, i el preu per apuntar-se és de 5 euros. Aquesta caminada s'emmarca dins de les activitats esportives solidàries de "l'Arboç es mou", organitzades per l'Ajuntament de l'Arboç del 3 al 28 d'aquest mes de juliol.

Amb l'objectiu d'incentivar la pràctica de l'esport i la vida saludable, les activitats programades són molt variades i tothom en trobarà alguna o més d'una que pugui practicar i satisfaci les seves expectatives. Iniciació al pàdel, ioga, pilates, jocs populars i activitats lúdic-esportives, jocs d'aigua, basquet i futbol al carrer, sortides amb BTT, tir amb arc, caminades, zumba, són algunes de les múltiples activitats periòdiques programades.

"L'Arboç es Mou" té un vessant solidari. La inscripció és de 5 euros per cada activitat, i tots els ingressos aniran destinats a l'organització de la 2a Cursa contra el Càncer programada a l'Arboç de diumenge 1 d'octubre.

 

Més informació de l’esdeveniment a facebook a l’enllaç: https://goo.gl/N5JTAL

Font: Redacció de Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat