banner est whatsapp

Nova campanya de donació de sang a l´Arboç aquest dijous 6 de juliol

L'Arboç, 05/07/2017

La Unitat Mòbil del Banc de Sang i Teixits s´instal·larà a la Biblioteca Municipal de 17 a 21 h


Aquest dijous 6 de juliol, de 17 a 21 h, els arbocencs i les arbocenques podran participar en una nova campanya de donació de sang. La Unitat Mòbil del Banc de Sang i Teixits, amb la col·laboració de l´Ajuntament de l´Arboç, s´instal•larà a la Biblioteca Municipal (Av Sant Jordi núm. 12), amb l´objectiu de fomentar la donació de sang com un hàbit en la nostra vida i una forma de participació cívica en la societat.

Recordem que pot donar sang qualsevol persona sana entre 18 i 65 anys que pesi més de 50 kg. Es recomana que les dones donin sang un màxim de tres vegades l´any i els homes un màxim de quatre, sempre respectant que entre donació i donació ha de passar un mínim de dos mesos.

La necessitat de sang és constant, i per tant, també ho han de ser les donacions. Cada dia, tots els hospitals i clíniques de Catalunya necessiten sang o components sanguinis per atendre els seus malalts, ja que la majoria d´intervencions quirúrgiques i molts dels tractaments mèdics requereixen transfusions. Actualment el Banc de Sang i Teixits aconsegueix donar cobertura al 98% del total de la població catalana.

La campanya de donació d´aquest dijous 6 de juliol compta un cop més amb el suport i la col·laboració de l´Ajuntament de l´Arboç.

Font: Redacció de Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat