banner est whatsapp

L´àrea de Participació Ciutadana de l´Ajuntament de l´Arboç ja té Facebook propi

L'Arboç, 04/07/2017

Aquesta nova eina permetrà optimitzar la tasca informativa que es dugui a terme en el futur sobre processos participatius


L´Ajuntament de l´Arboç ha obert un nou canal de comunicació a les xarxes socials. Un espai on els veïns i veïnes podran conèixer de primera mà totes les novetats relatives a actuacions i projectes que s´impulsin des del consistori per tal de fomentar la implicació dels veïns i veïnes en la presa de decisions sobre el present i futur del municipi. Alfons Ribas, regidor de Participació Ciutadana, Comunicació i Noves Tecnologies, recalca la importància d´aquesta implicació ciutadana en els afers públics i afirma que "la participació de la població en el disseny i desenvolupament de les polítiques públiques fomenta el raonament crític i el comportament cívic, un fet que permet construir plegats, de manera conjunta i consensuada, un projecte col-lectiu de progrés".

Amb la creació d´aquest perfil a Facebook, l´Arboç continua avançant en termes de democràcia participativa, donant així compliment al full de ruta traçat en el Pla Director de Participació Ciutadana, querepresenta un salt qualitatiu important quant a transparència i qualitat democràtica.

L´Ajuntament de l´Arboç anima els veïns i veïnes a fer-se seguidors d´aquest perfil de Facebook, que neix amb la voluntat d´aprofundir en les polítiques de participació ciutadana i potenciar el flux comunicatiu entre la ciutadania i l´administració local.

.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat