banner est whatsapp

L´arbocenc Mauricio García es proclama Campió de Culturisme d´Espanya de la categoria 75-80

L'Arboç, 08/06/2017

Els propers reptes de García són el Campionat d´Europa i la Copa Internacional Olympia


Imatge: Foto de Mauricio García amb el trofeu de Campió de Culturisme d´Espanya de la categoria 75-80

L´arbocenc Mauricio García es va proclamar Campió de Culturisme d´Espanya de la categoria 75-80, el passat dia 21 de maig a Santurce (Bizkaia). García manifestava estar molt satisfet i orgullós d´aquesta victòria, al fer-se realitat l´objectiu pel qual portava dos anys entrenant molt durament dia a dia.

Els propers reptes de Mauricio García són la Copa Internacional Olympia i el Campionat d´Europa, que malgrat haver estat seleccionat, no hi va poder optar a causa de la manca d´anys d´estar federat. Mauricio afrontarà ara un any d´intensos entrenaments, amb la fi d´arribar a ambdós campionats amb el màxim estat de forma i anar a totes.

Ràdio l´Arboç entrevistarà properament a Mauricio Garcia en el programa d´esports Ursai 2.0, que l´emissora municipal emet en directe tots els dilluns a partir de les 18:15h.

Val a dir que Mauricio García és entrenador del Gimnàs Record de El Vendrell, i que Marc Coll, deixeble i atleta de l´esmentat gimnàs vendrellenc, es va proclamar Campió Men´s Physique Junior d´Espanya el passat diumenge 4 de juny a la població sevillana de Bormujos . Coll també va quedar cinquè al Campionat d´Europa disputat a Santa Susanna (Barcelona), del 3 al 7 del passat mes de maig. Per a Marc Coll ha estat una gran satisfacció aconseguir aquestes victòries, fruit de l´esforç del seu entrenament sis dies a la setmana, en un gimnàs que ja és tot un referent tant en l´àmbit nacional com internacional.

Els pròxims reptes de Coll són l´Arnold Clàssic Europa que se celebrarà del 22 al 25 de setembre a la ciutat comtal i el Campionat del Món de novembre a Romania.

Font: Redacció de Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat