banner est whatsapp

Crida general dels Minyons de l´Arboç per assistir a l´assaig "Porta un amic" d´aquest divendres 9 de juny

L'Arboç, 07/06/2017

La colla vol tirar endavant els primers castells de set de la temporada en la diada d´aquest dissabte i demana la màxima participació de camises


Imatge: Cartell de la campanya de l´assaig "Porta un amic!" i de la diada d´aquest dissabte

Els Minyons de l´Arboç, van actuar el passat dissabte dia 4 de juny a la Diada de l´Aniversari del Bateig dels Xiquets de Vila-Seca, van seguir rodant els castells de sis, descarregant en primera ronda el 3 de 6, en segona el 4 de 6 i en la tercera ronda el 3 de 6 amb pilar. A la ronda de pilars van fer el pilar de 4.

Tot posant la mirada a la propera diada dels Minyons de l´Arboç a la nostra vila, aquest dissabte dia 10 de juny a les 6 de la tarda a la plaça de la Vila de l´Arboç, on també actuaran la Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Bordegassos de Vilanova.

En aquesta diada els Minyons tenen la intenció de tirar els primers castells de set de la temporada. Per això per l´assaig de divendres dia 9 de juny, la colla ha fet una crida a la seva gent i ha fet publicitat amb l´eslògan PORTA UN AMIC!. En aquest assaig es premiarà al minyó que porti més amics i en acabar hi haurà un pica-pica i beguda gratuïta per a tots els assistents.

El local dels Minyons de l´Arboç està situat al carrer de l´Hospital núm. 13 de l´Arboç i l´horari assaig d´aquest divendres serà de 10 a 12 de la nit.

A més de la diada d´aquest dissabte, els Minyons també tenen una actuació molt especial, ja que actuaran a Banyeres del Penedès dins dels actes de la XXVII Reunió Internacional de Harley Davidson Club Catalunya, a partir de les 13:00h.

Font: Redacció de Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat