banner est whatsapp

L’Arboç participa al Torneig Comarcal de Futbol 7 a La Granada

L'Arboç, 03/06/2017

L’Arboç formarà una selecció municipal per participar al torneig


Imatge 1: Cartell promocional del Torneig Comarcal de Futbol 7 (Font: CCAP)

El cap de setmana de l’1 i 2 de juliol tindrà lloc a la zona esportiva del municipi de La Granada el Torneig Comarcal de Futbol 7 Copa Penedès TV i Gran Premi Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Aquesta és una competició de categoria infantil (nascuts els anys 2003 i 2004) configurada per equips o seleccions municipals, una característica que la fa única a Catalunya. El municipi de l’Arboç, tot i pertànyer a la comarca del Baix Penedès, ha estat convidat oficialment a participar-hi.

L’Ajuntament de l’Arboç fa una crida a tots els nascuts els anys 2003 i 2004 per formar equips. Els equips poden estar formats per un màxim de 20 jugadors empadronats al municipi de l’Arboç. En el cas que es presenti més d’un equip es faran eliminatòries per decidir quins dels equips finalment representarà el nostre municipi al Torneig Comarcal de Futbol 7.

Tots els equips interessats poden adreçar-se a la Casa de Cultura i demanar el full d’inscripció, on trobaran una llista amb tota la documentació que cal adjuntar, i les bases específiques que regulen el torneig. El full d’inscripció s’ha de presentar abans del 15 de juny.

El Torneig Comarcal de Futbol 7 és una iniciativa del Consell Comarcal de l’Alt Penedès amb la col•laboració de l’Ajuntament de La Granada, la Diputació de Barcelona i Penedès TV. La participació de la selecció arbocenca està patrocinada per l’Ajuntament de l’Arboç.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat