banner est whatsapp

El Club de Bàsquet l´Arboç organitza la sisena edició del seu campus d´estiu

L'Arboç, 01/06/2017

El campus tindrà 2 torns, el primer del 26 de juny al 7 de juliol, i el segon del 17 de juliol a l´11 d´agost


Imatge: Cartell del Campus d´Estiu 2017 del Bàsquet l´Arboç

El Club Basquet l´Arboç organitza la sisena edició del Campus d´Estiu de Bàsquet. Aquest campus combinarà les activitats relacionades amb el basquet amb altres activitats de lleure educatiu, com gimcanes esportives, jocs, sortides a la piscina, iniciació i tecnificació de bàsquet i competicions, totes elles dirigides per tècnics esportius, mestres d´educació física, entrenadors de basquet titulats i monitors de lleure.

El campus està adreçat a tots aquells nens i nenes de 6 a 16 anys que vulguin divertir-se jugant i fent esport, alhora que aprenen a conviure amb activitats de lleure, independentment de si han practicat o no bàsquet durant el curs.

El campus tindrà 2 torns, el primer del 26 de juny al 7 de juliol, i el segon del 15 de juliol a l´11 d´agost. L´horari és de 9 del matí a 1 de la tarda, i es durà a terme a les instal·lacions del Poliesportiu Municipal.

Per a més informació i inscripcions cal trucar al telèfon 660 235 534, o bé al correu electrònic campusesplaibasquetlarbos@gmail.com, al perfil de Facebook del Bàsquet l´Arboç o presencialment a les instal·lacions del Poliesportiu Municipal de l´Arboç les tardes els dimarts i dijous de 7 a 9h.

El Campus d´Estiu Bàsquet l´Arboç compta amb el suport i la col·laboració de l´Ajuntament de l´Arboç.

Per descarregar el formulari d'inscripció feu clic aquí

 

Font: Redacció de Ràdio l´Arboç

Full inscripcció (PDF)

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat