banner est whatsapp

4t Campus d´Estiu del Club de Futbol Base l´Arboç

L'Arboç, 31/05/2017

Adreçat a infants de 5 a 14 anys, es durà a terme del 26 de juny al 28 de juliol


Imatge: Cartell oficial del 4t campus d´estiu del CFB

El Club de Futbol Base l´Arboç organitza una nova edició del campus d´estiu, amb un seguit d´activitats adreçades a nens i nenes de 5 a 14 anys. Jocs populars, esports alternatius, tecnificació per a porters amb el mètode Coerver, piscina, sortides a la platja de Calafell i amb catamarà, golf, excursions amb quad, pàdel, tenis taula, futbol, i tot un seguit d´activitats molt diverses que configuren un campus amb l´eslògan "Summer + Fun : Campus CFB Arboç", que vol dir; estiu més diversió és igual al campus del Club de Futbol l´Arboç.

El campus començarà el dia 26 de juny i fins al 28 de juliol de 2017, en horari de 8.30 a 13.30 h, i està obert a infants de qualsevol població encara que practiquin qualsevol altre esport diferent del futbol. Els inscrits rebran la samarreta, pantaló, motxilla i gorra oficial del campus. L´entrada i recollida dels nens sempre serà a les instal·lacions del Camp de Futbol Municipal de gesta artificial de l´Arboç i els desplaçaments es faran en autocar de línia, acompanyants en tot moment dels monitors del campus.

Per a més informació i inscripcions cal adreçar-ce al Camp de Futbol de l´Arboç, a l´AV de Tarragona núm. 100, o bé trucar als telèfons 653 858 277 – 648 610 844 d´Adriano o al 654 613 482 de Jordi.

Organitza el Club de Futbol Base l´Arboç, amb la col·laboració de l´Ajuntament de l´Arboç, el Consell Esportiu del Baix Penedès, Calafell Sailing School. Pith and Putt Vendrell i l´Institut de la Bisbal del Penedès.

Font: Redacció de Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat