banner est whatsapp

La fibra òptica arriba a l´Arboç

L'Arboç, 15/05/2017

La previsió és oferir aquest nou servei a finals de 2017 amb l´objectiu d´augmentar la connectivitat, la velocitat i la qualitat de connexió a la xarxa


Després de les gestions efectuades per l´Ajuntament de l´Arboç amb l´empresa MÁSMóvil, la companyia de telefonia té previst dotar de cobertura amb una xarxa d´accés de nova generació mitjançant fibra òptica al municipi. D´aquesta manera, l´arribada d´aquesta nova prestació permetrà fer un salt qualitatiu en termes tecnològics i de connectivitat amb la voluntat que els veïns i veïnes puguin gaudir de més i millors eines en l´àmbit digital.

La companyia ja ha començat a parlar amb els arbocencs i arbocenques per tal de visualitzar i determinar com i de quina manera es farà el desplegament físic d´aquesta xarxa. Per aquest motiu, l¡Ajuntament informa que els operaris de MÁSMóvil ja treballen i estan realitzant l´estudi inicial a l´Arboç.

La posada en marxa d´aquest nou servei permetrà millorar les telecomunicacions del municipi i, alhora, suposarà un guany socioeconòmic important per a la ciutadania. Es reduirà considerablement la fractura digital i el teixit empresarial i comercial es beneficiarà de les noves oportunitats lligades a la societat de la informació. Així doncs, l´arribada de la fibra òptica dinamitzarà una sèrie de factors econòmics que permeten generar un efecte positiu sobre la productivitat de l´economia local i també en termes de cohesió territorial.

A més, al marge de facilitar la inclusió social, el desplegament de la fibra òptica també assoleix objectius de desenvolupament sostenible i permet una millor protecció del medi ambient, ja que la seva utilització minimitza el consum energètic.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat