banner est whatsapp

El Club Esportiu l´Arboç organitza una caminada fins a la platja de Cunit

L'Arboç, 15/05/2017

L´esdeveniment tindrà lloc el diumenge 21 de maig amb un recorregut de 12km


El Club Esportiu l´Arboç tona a organitzar una nova activitat per aquest diumenge 21 de maig. En aquesta ocasió es tracta d´una caminada des de l´Arboç fins a la platja de Cunit, amb un recorregut total de 12km i dificultat baixa, apte per a totes les edats.

La caminada sortirà des de davant de la Casa de Cultura de l´Arboç, a les 8 del matí. La tornada es realitzarà amb ferrocarril. L´horari de sortida tren des de Cunit és a les 11.54h de la línia R2, i l´hora arribada l´Arboç a les 12.30h (R4 enllaç a Sant Vicenç de Calders). El preu del bitllet de trens és de 2.5€, a pagar cada caminant: El club demana portar l´import exacte

Les inscripcions a la caminada es poden fer fins a les 13:00h del proper divendres 19 de maig, al web www.esportiularboc.club o presencialment a la Casa de Cultura (Punt d´informació Juvenil, Carrer Major, 37. 43720 l´Arboç).

El preu d´inscripció és de 5€ per no socis i gratuïta per socis del Club Esportiu l´Arboç, que cal abonar el dia de la caminada al monitor.. Si encara no sou membres del Club Esportiu l´Arboç us podeu inscriure al web http://esportiularboc.club/204/index.html.

Per a més informació i consultes adreceu-vos al correu info@esportiularboc.club.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat