banner est whatsapp

Alumnes de l´Escola Sant Julià visiten el Museu de Puntes al Coixí

L'Arboç, 12/05/2017

La jornada d´aquest dijous 11 de maig s´emmarca en el programa d´excursions culturals que impulsa anualment el Centre de Recursos Pedagògics del Baix Penedès


Imatge: Els alumnes al Museu de Puntes de l´Arboç

Dijous 11 de maig, alumnes de l´escola Sant Julià van participar d´una original excursió cultural al Museu de Puntes al Coixí de l´Arboç. L´activitat, que va tenir una molt bona rebuda per part dels infants, s´inclou dins el programa de propostes que anualment impulsa el Centre de Recursos Pedagògics del Baix Penedès i que compta amb el suport i la col-laboració directa de l´Ajuntament.

Els nens i nenes van gaudir durant la matinal de dijous d´una visita per diferents municipis de la plana del Baix Penedès; com ara, Santa Oliva, Llorenç i Banyeres. I a primera hora de la tarda, van participar d´un recorregut pel Museu de Puntes al Coixí per descobrir els treballs de punta al coixí presents al museu i veure com és el procés de confecció d´aquestes peces.

L´Ajuntament de l´Arboç posa en valor la col-laboració amb el Centre de Recursos Pedagògics del Baix Penedès en l´impuls de projectes educatius i formatius de primer nivell a la vila i a la comarca; i convida als alumnes de l´escola Sant Julià a repetir properament l´experiència.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat