banner est whatsapp

L’Elenc Artístic Arbocenc recull la Creu de Sant Jordi

L'Arboç, 05/05/2017

El guardó restarà exposat uns dies a l’aparador de l’Oficina de Turisme


Imatge: Josep Maria Arnan i Joan Sans amb la Creu de Sant Jordi (Font: J. Canals)

El passat dimecres 3 de maig va tenir lloc al Palau de Generalitat a Barcelona l’acte de lliurament dels guardonats amb la Creu de Sant Jordi 2017. L’acte es va celebrar al saló Sant Jordi, i va ser presidit pel president de la Generalitat, Sr. Carles Puigdemont. Va comptar també amb la presència de la presidenta del Parlament, Sra. Carme Forcadell, el conseller de Cultura, Sr. Santi Vila, i l’alcalde de l’Arboç, Sr. Joan Sans.

Va ser el president de l’Elenc Artístic Arbocenc, Sr. Josep Maria Arnan, qui va rebre de mans del president Puigdemont la Creu de Sant Jordi. Un guardó concedit a l’Elenc en reconeixement a la seva llarga i dilatada trajectòria en el teatre amateur i al seu paper en pro de la cultura catalana.

L’Ajuntament de l’Arboç es referma en expressar públicament la seva felicitació més sincera a l’Elenc Artístic Arbocenc per tan elevada distinció, i desitja assenyalar que és un orgull per la vila i tots els seus vilatans l’atorgament del màxim guardó en l’àmbit cultural a Catalunya per a una entitat arbocenca.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat