banner est whatsapp

Básquet l’Arboç organitza els “Clínics 2017” al Pavelló Municipal

L'Arboç, 04/05/2017

El mediàtic professor Maurizio Mondoni impartirà el mètode per aprendre el minibàsquet a través dels jocs els dies 12 i 13 de maig


Image: Cartell del Clínics 2017

Els dies 12 i 13 de maig, el Club de Bàsquet l'Arboç organitza els "Clínics 2017", on s'impartirà un innovador mètode per aprendre la modalitat del minibàsquet mitjançant els jocs. Les masterclass esportives aniran a càrrec del prestigiós i mediàtic Maurizio Mondoni.

Maurizio Mondoni té 70 anys, és professor universitari a l'INEF de Milà, responsable de la secció de minibàsquet de la Federació Italiana de Bàsquet i President del Comitè Tècnic Europeu FIBA de minibàsquet, entre altres càrrecs i reconeixements internacionals dins de l'àmbit esportiu. És l'autor de més de 50 llibres i ha impartit clínics de minibàsquet per a tot el món.

Les propostes didàctiques dels clínics de Mondoni són divertides, estimulants, curioses, motivadores i centrades a aconseguir els objectius obligatoris: transformació progressiva de les habilitats simples (esquemes motors i posturals), en habilitats complexes (fonaments individuals), a través de l'educació i del desenvolupament de les capacitats motores individuals. La transició del joc-esport a l'esport és un tema de gran rellevància avui en dia, ja que finalment es considera una qüestió fonamental per a continuar amb l'activitat esportiva i per eliminar el drop-out, "pèrdua d'interès i abandó".

El "Clínics 2017" està especialment adreçat a entrenadors, monitors i aspirants, i és puntuable pel títol de Nivell 1 i Nivell 2 d'entrenador de bàsquet que imparteix la Federació Catalana de Bàsquet. Durant els dos dies es comptarà amb la presència de directius de la Federació i entrenadors de diferents clubs del territori.

Els interessats/ades en apuntar-se han d'adreçar-se al correu basquetarbocenc@gmail.com. El preu d'un clínic és de 10€, i per als tres clínics de 20€.

Dies i horaris dels clínics:

• Clínic 1 - Infantil: Divendres de 19:00 a 21:00h.

• Clínic 2 - Minibàsquet: Dissabte de 10:00 a 13:00h.

• Clínic 3 - Cadet: Dissabte de 17:00 a 19:00h.

Els participants se situaran a la pista del pavelló, assistiran a dues xerrades a cada clínic i rebran un e-book amb 300 jocs. L'entrada a les grades del Pavelló Municipal de l'Arboç és lliure per a familiars dels inscrits, afeccionats i per al públic en general.

"Clínics 2017" està organitzat pel Club de Bàsquet l'Arboç amb el patrocini de Gran Vida, Supermercat Condis l'Arboç, Forn de pa i cafeteria Panesen, Embotits Bundó i la col·laboració de l'Ajuntament de l'Arboç.

Básquet l'Arboç ha rebut moltes felicitacions de clubs com el Valls, UNI Girona, Sant Adrià, Xamba, etc, per portar al Penedès uns dels professors més importants d'Europa de Mini Bàsquet. El Sr. Mondoni, a part de parlar i ensenyar bàsquet en el nostre poble, també hi farà un assaig de castells amb els Minyons de l'Arboç, visitarà la Giralda, l'església de Sant Julià i recorrerà el carrer Major on podrà gaudir del patrimoni arquitectònic modernista local.

Font: Redacció de Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat