banner est whatsapp

Vuitena edició de la Fira de la Cervesa Artesanal Catalana a l’Arboç

L'Arboç, 04/05/2017

La plaça de la Vila i el carrer Major de l’Arboç acolliran el proper dissabte 6 de maig, entre les 11 del matí i les 12 de la nit, la vuitena edició de la Fira de la Cervesa Artesanal Catalana


Imatge: Cartell promocional de la VIII Fira de la Cervesa (Autor:S. Sedó

La plaça de la Vila i el carrer Major de l’Arboç acolliran el proper dissabte 6 de maig, entre les 11 del matí i les 12 de la nit, la vuitena edició de la Fira de la Cervesa Artesanal Catalana.

En el decurs de la jornada tindrà lloc, també al carrer Major, la degustació de les denominades “tapes diabòliques”, butifarra feta al moment, hamburguesa, ous de guatlla amb sobrassada i patates. Es preveu servir més de 1200 tapes diabòliques.

La novetat d’aquesta vuitena edició de la Fira de la Cervesa Artesanal son les xerrades que tindran lloc a l’Auditori Municipal, a les 12 i a les 19h, a càrrec del col·lectiu Zythos (Cervesers Artesans del Penedès) i que versaran sobre el procés d’elaboració i els productes que s’utilitzen en l’elaboració de la cervesa artesana.

Aquesta fira, organitzada pel Ball de Diables de l’Arboç, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Arboç. Hom pot informar-se i consultar les novetats de la Fira de la Cervesa Artesanal Catalana de l’Arboç a través de la plana web del Ball de Diables de l’Arboç www.balldediablesdelarboc.cat, i dels perfils de la colla a Facebook, Twitter i Instagram.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat