banner est whatsapp

L’Arboç acollirà el “NAK Muay 8 - Muaythai Series”

L'Arboç, 14/02/2017

Vetllada esportiva gratuïta pels empadronats a l’Arboç el dissabte 25 de febrer


Imatge: Cartell promocional del NAK Muay 8 - Muaythai Series de l’Arboç (Font: AEM)

El proper dissabte 25 de febrer el Poliesportiu Municipal de l’Arboç acollirà una espectacular vetllada de Muaythai que serà gravada i retransmesa en diferit per la TV temàtica Fight Time Entertainment, en el marc del programa NAK Muay 8.

El Muaythai, coneguda també com a boxa tailandesa, és un art marcial y esport de contacte d’origen tailandès, que es desenvolupa de peu per mitjà de cops amb tècniques combinades de cames, braços, peus, genolls i colzes. Des del passat 6 de desembre el Muaythai ha estat reconegut com a esport olímpic pel Comitè Olímpic Internacional (COI), esdevenint l’esport 37 de la família olímpica.

La vetllada s’estructurarà en dues parts ben diferenciades. En primer lloc, a les 4 de la tarda, començarà la competició amb reglament olímpic de la Federació Internacional de Muaythai Amateur IFMA (única organització reconeguda pel COI) i, a partir de les 6 de la tarda, s’iniciarà el campionat professional amb interessants combats amb esportistes professionals de primera línia, amb l’actuació de fins a 5 lluitadors de la selecció espanyola de Muaythai convocats per al proper mundial de Minsk, a Bielorrússia, el pròxim més de maig. Els moments àlgids de la vetllada seran, sens dubte, el torneig “Super 4 de 70 kg” entre els millors lluitadors del país, i l’actuació de la Campiona d’Europa professional i medalla de Plata al Mundial, Sarai Medina, que s’enfrontarà a la campiona nacional alemanya Nina Schumacher.

Totes les persones empadronades a l’Arboç tenen l’entrada gratuïta. Només cal que s’adrecin a l’Oficina de Turisme amb el seu DNI a recollir-la. Tots els menors hauran d’anar acompanyats d’un adult. El preu de l’entrada pels no empadronats serà de 15 euros, i també es podrà adquirir a l’Oficina de Turisme.

Aquest és un acte organitzat per la TV Fight Time Entertainment amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Arboç i l’Associació Espanyola de Muaythai

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat