banner est whatsapp

L´Ajuntament aposta per l’eficiència energètica al CEIP Sant Julià

L'Arboç, 07/02/2017

L’Ajuntament de l’Arboç ha realitzat millores a l’escola pública amb la instal·lació de l’enllumenat LED, que permetrà un estalvi econòmic de més de 6.000 euros anuals


Imatge: El CEIP Sant Julià aposta per l’eficiència energètica (Font: AJ. de l’Arboç)

Amb la voluntat de millorar els serveis i equipaments que ofereix el CEIP Sant Julià i de contribuir activament en termes de sostenibilitat i eficiència energètica, l’Ajuntament de l’Arboç ha completat la instal·lació de la il·luminació LED a les aules i dependències del centre. D’aquesta manera, aquest nou enllumenat permetrà millorar el rendiment de les instal·lacions elèctriques i reduir la contaminació lumínica, a més de no contenir substàncies tòxiques en els seus components. Joan Sans, alcalde de l’Arboç, destaca que “aquesta actuació del govern municipal permet millorar les prestacions de l’escola pública de la vila, un espai educatiu en què, a més, es fa indispensable la reflexió per tal d´ensenyar i transmetre valors de conscienciació mediambiental”.

Les obres de millora al CEIP Sant Julià es van realitzar durant el període de vacances de Nadal i l’actuació va tenir un cost de 21.000 euros. Ara, amb aquests nous dispositius més sostenibles i respectuosos amb el medi ambient, el consistori preveu un estalvi econòmic de més de 6.000 euros anuals. En aquest sentit, l’alcalde Joan Sans remarca que “l’Ajuntament treballa per fer de l’Arboç un municipi que promogui l’estalvi i l’eficiència energètica i alerti dels efectes del canvi climàtic”.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat