banner est whatsapp

Nou semàfor a la N-340 per garantir la seguretat viària dels arbocencs

L'Arboç, 06/02/2017

S´ha instal·lat a l´alçada del carrer Roca i funcionarà coordinadament amb l´altre semàfor del municipi


El passat divendres 3 de febrer es va instal•lar un nou semàfor a la N-340 amb l’objectiu de potenciar la seguretat viària de la vila, una actuació necessària que s’afegeix així al seguit d’accions que està duent a terme el consistori per reduir el grau de perillositat d’aquesta carretera de titularitat estatal. L’alcalde de l’Arboç, Joan Sans, destaca que “aquesta mesura permet augmentar considerablement la seguretat de la via, una reivindicació que des de l´Ajuntament i els mateixos de veïns i veïnes portem fent des de fa anys”.

Aquest nou element de senyalització, ubicat a l´alçada del carrer Roca, anirà coordinat amb l’altre semàfor del municipi per tal d´optimitzar la mobilitat i circulació de vehicles i vianants. En aquest sentit, Sans remarca que “el consistori continua treballant activament per proveir al municipi de més i millors equipaments que garanteixin la seguretat viària”.

Com a membre del Pacte de Berà, l’Ajuntament de l’Arboç mostra la seva preocupació en aquest punt sensible de la N-340 i manté la seva ferma intenció de trobar una solució adequada que garanteixi el benestar dels arbocencs, per això demana una actuació del Ministeri de Foment de l’Estat, titular de la via, per abordar la problemàtica existent.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat