banner est whatsapp

L’Ajuntament de l’Arboç signa un conveni amb La Caixa per a la realització de projectes socials

L'Arboç, 02/02/2017

L’Ajuntament de l’Arboç i La Caixa han signat recentment un conveni de col·laboració per al finançament de projectes de caràcter social al municipi.


Foto: Joan Sans, Alexis Gómez Miñano i Maria Roca en la signatura del conveni (Font: Aj. de l’Arboç)

L’Ajuntament de l’Arboç i La Caixa han signat recentment un conveni de col•laboració per al finançament de projectes de caràcter social al municipi.

L’alcalde de l’Arboç, Sr. Joan Sans Freixas, el Director d’Institucions de Caixabank, Sr. Alexis Gómez Miñano, i la delegada de l’oficina bancària de La Caixa a l’Arboç, Sra. Maria Roca, van signar el conveni a l’Auditori Municipal de l’Arboç en un acte privat.

El conveni signat, d’una important quantia que ascendeix a 2.000 euros, té per objecte establir el marc de la col•laboració entre ambdues parts per afavorir el desenvolupament de les diverses activitats de caràcter social que l’Ajuntament de l’Arboç porta a terme actualment, com són les subvencions als llibres de text o les ajudes a famílies en risc d’exclusió social.

L’Ajuntament de l’Arboç vol agrair públicament la col•laboració i la sensibilitat de La Caixa envers el nostre municipi i els seus habitants, especialment aquells que passen algun tipus de dificultat.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat