banner est whatsapp

L´Auditori Municipal de l´Arboç acull aquest dimecres 1 de febrer la xerrada "Educar: El tresor de les emocions"

L'Arboç, 31/01/2017

Anirà a càrrec d´Eva Bach Corbacho, llicenciada en Ciències de l´Educació, pedagoga, mestra, formadora, escriptora i terapeuta familiar


Foto: Eva Bach Corbacho

Aquest dimecres 1 de febrer a les 7 de la tarda, l´Auditori Municipal (C/Major nº37), acollirà la xerrada "Educar: El tresor de les emocions", a càrrec d´Eva Bach Corbacho.

La conferenciant Eva Bach va néixer a Manresa l´any 1963 i és llicenciada en Ciències de l´Educació. És pedagoga, mestra, escriptora, formadora de formadors, orientadora i terapeuta familiar, i mare de dos fills.

Especialista en intel•ligència emocional, comunicació i relacions humanes, Bach és una de les pioneres en la introducció de l´educació emocional i el desenvolupament personal en els àmbits educatiu i familiar a Catalunya i en algunes altres Comunitats Autònomes. És col•laboradora de "l´Ara criatures" i ha participat en el llibre "Educar millor", del reconegut periodista Carles Capdevila.

Actualment, es dedica a la formació permanent de professorat i famílies i és columnista del diari "ARA".

La xerrada tractarà de donar resposta a preguntes com per exemple, què significa sentir intel•ligentment? Quines actituds adultes afavoreixen el creixement emocional dels infants i adolescents? També es donaran orientacions i estratègies per a una bona educació emocional.

Està adreçada a pares, mares, mestres i a tothom que estigui interessat i l´entrada és lliure i gratuïta. Al final de la xerrada es podran comprar els seus llibres.

La xerrada l´organitzen les AMPA de l´Escola Sant Julià i l´Institut de l´Arboç, amb la col•laboració de l´Ajuntament de l´Arboç.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat