banner est whatsapp

Mor Genis Rovira, l´home dels misteris del Penedès

L'Arboç, 28/12/2016

Rovira era el presentador del programa "Penedès Misteriós" de Ràdio l´Arboç


Foto: Genis Rovira Urgell

Genis Rovira va morir el passat dissabte 25 de desembre a l´edat de 59 anys, després de patir una aturada cardíaca mentre celebrava el nadal en companyia dels seus familiars.

Rovira era el presentador del programa "Penedès Misteriós" de Ràdio l´Arboç des de l´any 2005, i era molt conegut entre tots els seguidors del món del misteri i les paraciències. El programa s´emetia setmanalment les mitjanits del diumenge al dilluns.

Genis Rovira era un apassionat del món ufològic, i va ser el precursor de les primeres trobades sobre aquesta temàtica a terres tarragonines, arribant a organitzar a Bellvei una alerta ovni durant els anys 90 que va aplegar a milers de persones. També ha estat el precursor del projecte "Deltaneas", per a convertir el poble abandonat de Selma (Montmell) en habitable i autosuficient, amb innovadores tècniques de cultius ecològics i energies renovables Cal destacar les seves col·laboracions amb importants periodistes del món del misteri com David Parcerisa, Ignacio Darnaude, Enrique de Vicente, Andreas Faber Kaiser o Javier Sierra.

Actualment Rovira treballava com a repartidor a l´oficina de correus del Vendrell, municipi on era molt conegut i molt estimat entre els seus companys de feina, que han quedat molt consternats per la pèrdua. Rovira era una persona molt vital, i destacava per la seva positivitat i el bon humor que sempre desprenia. L´equip humà de l´emissora municipal de l´Ajuntament de l´Arboç vol expressar el més sincer condol als familiars i amics de Genis Rovira

L´enterrament de Rovira tindrà lloc avui dijous 28 de desembre a les 4 de la tarda, a Església parroquial de Santa Maria de Bellvei.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat