banner est whatsapp

Concert Nadal de l´Escola Municipal de Música Tradicional de l´Arboç

L'Arboç, 15/12/2016

Aquest diumenge 18 de desembre a les 6 de la tarda, el teatre "El Centre" acollirà el tradicional concert de nadal de l´Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès


Aquest diumenge 18 de desembre a les 6 de la tarda, el teatre El Centre acollirà el tradicional concert de nadal de l´Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès a l´Arboç. Un entranyable concert on els alumnes són els protagonistes i on interpreten cançons tradicionals nadalenques i diverses de les peces musicals apreses durant el curs. L´entrada al concert és gratuïta i oberta a tots els públics.

L´Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès, és una entitat gestionada per l´Ajuntament de l´Arboç que té la seva seu al carrer Nord, en un edifici de nova planta especialment concebut per acollir-la.

Tenint en compte que la "Festa Major de l´Arboç i les seves músiques" van ser declarades Festa Patrimonial d´Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya l´any 2009, és una prioritat per l´Ajuntament de l´Arboç la conservació i perpetuació del llegat de la música tradicional. És per això que es dediquen molts esforços a la gestió i millora de la qualitat de l´ensenyament de la música tradicional a l´Arboç.

Font: Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat