banner est whatsapp

Trobada de vehicles clàssics VolksWagen a l’Arboç aquest dissabte

L'Arboç, 14/12/2016

El proper dissabte 17 de desembre de 2016, l’Arboç acollirà la I Trobada de Volkswagen clàssics refrigerats per aire (aircooled) a càrrec dels Amics del Volkswagen de Catalunya


Imatge: Trobada de vehicles clàssics Volkswagen a l’Arboç (Font: AVWC)

El proper dissabte 17 de desembre de 2016, l’Arboç acollirà la I Trobada de Volkswagen clàssics refrigerats per aire (aircooled) a càrrec dels Amics del Volkswagen de Catalunya.

La concentració de vehicles tindrà lloc al carrer Major i la Plaça de la Vila entre les 10 i les 12h del matí i es preveu l’assistència d’entre 25 i 30 vehicles clàssics aircooled d’aquesta coneguda marca automobilística.

Per tal que tothom pugui admirar-los, els participants a la trobada estacionaran els seus vehicles al carrer Major i plaça de la Vila. Tot seguit, els participants gaudiran d’un esmorzar a base de la tradicional coca enramada arbocenca i realitzaran una visita a La Giralda.

Aproximadament a les 12:30 h, els vehicles participants realitzaran una rua pel centre de l’Arboç i començaran una petita ruta turística pels voltants fins arribar a Castellet. Aquest és un acte organitzat pels Amics del Volkswagen de Catalunya amb la col·laboració de la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat