banner est whatsapp

El Club Esportiu de l´Arboç organitza una caminada per Montserrat

L'Arboç, 21/11/2016

La caminada tindrà lloc el diumenge 27 novembre des del Monestir de Montserrat fins al cim de Sant Jeroni


El Club Esportiu de l´Arboç organitza una nova activitat per aquest diumenge 27 de novembre. Es tracta d´una caminada d´uns 10km, des del Monestir de Montserrat ( 693m),.fins al cim de Sant Jeroni, amb un desnivell de 544 m i dificultat moderada.

Sant Jeroni, de 1.237m, és el cim més alt de tres comarques catalanes: l´Anoia, el Bages i el Baix Llobregat, d´accés fàcil i amb un entorn excepcional. El de Sant Jeroni té dues puntes separades uns 10 metres per un petit coll. El cim de l´esquerra disposa de vèrtex geodèsic i un grèvol pluviòmetre. El de la dreta té una taula d´orientació i un ampli mirador.

La sortida des de l´Arboç es farà amb vehicles particulars, des de la Rambla Ball de Bastons, davant del Centre Polivalent, a 2/4 de 9 del matí. El punt d´inici de la caminada es farà des del Monestir de Montserrat, des de davant de l´estació del Cremallera, a les 10 del matí.

Per inscripcions cal apropar-se al PIJ de la Casa de Cultura, el Punt d´informació Juvenil del carrer Major nº 37 (baixos), o amb inscripció en línia al web www.esportiularboc.club. El cost del desplaçament des de l´Arboç és de 9 €, més l´assegurança d´accidents, per socis del club 1€ i per a no socis de 5€. Els preus són per persona i dia.

El cost del desplaçament s´abonarà el día de la sortida i pot ser variable en funció de les persones que estiguin inscrites i els cotxes disponibles. Inclou gasolina, peatges, aparcament, anada i tornada.

PAGAMENT PER TRANSFERÈNCIA O INGRÉS – (CAIXABANK) RBLA. JOSEP GENER, 8 43720 L´ARBOC, (indicar REF:601, NIF i Nom i Cognoms): ES57 2100 0155 9202 0029 3942.

Les inscripcions es tancaran el divendres vinent 25 de novembre a les 13:00h

Per qualsevol dubte podeu contactar per Facebook o info@esportiularboc.club, i si encara no sou membres del Club Esportiu l´Arboç, us podeu inscriure al web www.esportiularboc.club.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat