banner est whatsapp

L’Arboç inaugura dues pistes de pàdel

L'Arboç, 16/11/2016

El proper dissabte 19 de novembre a les 11:30 h del migdia tindrà lloc l’acte d’inauguració de les noves pistes de pàdel municipals


Imatge: L’Arboç té dues pistes de pàdel a disposició dels ciutadans (Font: Aj. Arboç)

El proper dissabte 19 de novembre a les 11:30 h del migdia tindrà lloc l’acte d’inauguració de les noves pistes de pàdel municipals.

Aquest nou equipament esportiu, ubicat al recinte de la piscina coberta municipal, serà gestionat pel personal d’aquestes instal•lacions. S’ha previst pels usuaris un servei de lloguer de pales de pàdel i també de lloguer o compra de pilotes. Les noves pistes de pàdel tenen les mesures reglamentàries i estan homologades per la Federació Catalana de Pàdel.

Hi haurà una tarifa a abonar per a la utilització de les instal•lacions, depenent de si l’usuari final és ja abonat a les instal•lacions de la Piscina Coberta Municipal o no. Per a més informació i reserves només cal trucar a la Piscina Coberta Municipal al 977 109 323.

Amb l’objectiu d’incentivar la pràctica de l’esport i la vida saludable l’Ajuntament de l’Arboç està invertint molts recursos en la renovació dels equipaments esportius existents i en la creació de nous equipaments com les pistes de pàdel que s’inauguren el proper dissabte.

Les pistes de pàdel municipals han estat una iniciativa de la regidoria de Joventut, Esports i Lleure de l’Ajuntament de l’Arboç.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat