banner est whatsapp

El Club de Tir amb Arc de l´Arboç compleix 10 anys

L'Arboç, 15/11/2016

El club organitza la celebració de l´aniversari el proper diumenge 20 de novembre i tindrà carácter solidari amb la Marató de TV3


El pròxim diumenge dia 20 de novembre, el Club de Tir amb Arc de l´Arboç celebrarà el seu desè aniversari amb una tirada de la modalitat TT30.

El TT30 és una nova creació del club arbocenc, que consisteix en el fet que els tiradors de les diferents modalitats puguin competir entre ells. La dificultat del TT30 resideix en la distància de la diana a 30 metres, però ningú tira en la seva diana habitual de 30M , equilibrant així la dificultat entre les diferents modalitats.

La recaptació de les inscripcions anirà destinada íntegrament a la Marató de TV3, aquest any dedicada a l´ictus, les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques i que malauradament al Club de Tir a l´Arc de l´Arboç els ha tocat molt d´aprop, ja que un dels seus socis tiradors, José Cámara, va patir dos ictus consecutius en pocs mesos.

La concentració dels arquers participants tindrà lloc de 8 a 2/4 de 9 del matí, i la revisió del material i l´escalfament previ a 3/4 de 9. El torneig TT30 començarà a ¼ de 10 del matí. Pot participar qualsevol arquer de més de 14 anys, amb la llicència vigent, i es tiraran un total de 36 fletxes en torns de 3. En acabar, tindran lloc les eliminatòries. Aquestes es faran a partir de vuitens de final, on passaran el tall els 16 millor tiradors.

Hi haurà trofeus per als tres primers classificats, i a la finalització de l´esdeveniment es farà l´entrega dels trofeus i un refrigeri d´aniversari per a tots els arquers i arqueres assistents. El preu de la inscripció és de 15 euros per participant, que es pagarà el mateix dia del torneig TT30.

Per inscriure-us cal que feu clic aquí



El club fa una crida a l´assistència dels vilatans i els afeccionats esportius a veure el torneig a l´antic camp de futbol de terra de l´Arboç, al costat de l´estació de ferrocarril.

Font: redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat