banner est whatsapp

Presentació a l´Arboç del llibre "En el amor y en el càncer"

L'Arboç, 15/11/2016

L´acte tindrà lloc el dijous 15 de desembre a les 7 de la tarda a l´Auditori de la Casa de Cultura


Foto: imatge del llibre

El dijous 15 de desembre la fundació "Más que Ideas" presentarà a l´Arboç el llibre "En el amor y en el càncer", amb la presència d´un dels seus autors, Diego Villalón. "En el amor y en el càncer" és un llibre editat per Más que Ideas que té un caràcter completament innovador, ja que és l´únic recurs específic que existeix per a les parelles dels pacients amb càncer. La presentació anirà a càrrec de l´arbocenca i cofundadora de "Fundación Más que Ideas", Natàlia Bermúdez.

El llibre ha estat escrit per la psicooncòloga Fátima Castaño i el treballador social Diego Villalón, tots dos amb àmplia experiència en l´àmbit oncològic i en la atenció a pacients, parelles i familiars. La coordinadora editorial ha estat Ana Vallejo, periodista amb una àmplia experiència en l´àmbit de la salut.

Al llarg del llibre es van desgranant els diferents aspectes que preocupen i interessen tant als pacients com a les seves parelles després del diagnòstic de la malaltia, oferint pautes i solucions per fer-hi front.

L´acte de presentació tindrà lloc a l´Auditori de la Casa de Cultura a les 7 de la tarda. Tot just després de la presentació es durà a terme el taller "La relación de pareja ante la enfermedad".

L´entrada a la presentació del llibre i el taller és gratuïta fins a completar l´aforament de l´auditori. La fundació "Más que ideas" farà entrega d´exemplars gratuïts del llibre a pacients i parelles de persones que pateixen la malaltia.

L´acte compta amb el suport i la col•laboració de l´Ajuntament de l´Arboç.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat