banner est whatsapp

Comença a l’Arboç el curs de Prevenció de Riscos Laborals en el Sector de la Construcció

L'Arboç, 08/11/2016

S’han inscrit un total de 13 alumnes al curs, 7 de l’Arboç i 6 de Banyeres del Penedès


Imatge: Alumnes del curs de prevenció de riscos laborals amb l’alcalde de L’Arboç i el regidor d’Ocupació (Font: Aj. l’Arboç)

Les dependències municipals de la Casa de Cultura acullen, des d’ahir dilluns, el curs de Prevenció de Riscos Laborals específic per al Sector de la Construcció. L’Alcalde de l’Arboç, Sr. Joan Sans, i el Regidor d’Ocupació, Sr. Alfons Ribas, van donar el tret de sortida a aquesta nova acció formativa.

Aquest curs ha estat impulsat per les Regidories d’Ocupació dels Ajuntaments de l’Arboç i Banyeres del Penedès i s’ha adreçat a persones aturades empadronades a ambdós municipis que hagin treballat prèviament en el sector de la construcció. S’han inscrit un total de 13 alumnes al curs, 7 de l’Arboç i 6 de Banyeres del Penedès. Aquesta acció formativa, homologada per la Generalitat de Catalunya, compta amb la col•laboració del Gremi de la Construcció, i ha estat finançada per ambdós consistoris i pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat a través del Projecte d’Intervenció Integral al nucli Antic de l’Arboç (Pla de Barris).

La millora de la capacitació laboral, tant de les persones desocupades com de la resta de la població activa, és una de les prioritats de l’Ajuntament de l’Arboç i és per aquest motiu que es promouen regularment accions formatives com la que s’està duent a terme des d’ahir.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat