banner est whatsapp

L’Ajuntament de l’Arboç organitza un Taller d’estimulació de la Memòria

L'Arboç, 04/11/2016

Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se al Punt d’Informació Juvenil fins el proper 14 de novembre. Les places són limitades.


Imatge: Cartell promocional del Taller d’estimulació de la memòria (Font: Aj. L’Arboç)

La regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de l’Arboç impulsa un “Taller d’estimulació de la memòria” per a majors de 55 anys. Aquesta activitat gratuïta s’impartirà a l’Auditori Municipal tots els dimecres des del novembre de 2016 fins al març de 2017.

S’organitzaran dos grups. Un en horari de matí, de les 10:30 h a les 12:00 h, i l’altra en horari de tarda, de les 18:00 a les 19:30 h. Les sessions s’iniciaran el proper dimecres 16 de novembre.

Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se al Punt d’Informació Juvenil fins el proper 14 de novembre. Les places són limitades.

Aquesta és una activitat gratuïta organitzada per la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de l’Arboç, i finançada pel mateix Ajuntament i pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat a través del Projecte d’Intervenció Integral al nucli Antic, o Llei de Barris, de la qual el municipi de l’Arboç n’és beneficiari.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat