banner est whatsapp

El Club Esportiu L’Arboç es presenta en societat inaugurant la senyalització de la Ruta 5

L'Arboç, 26/10/2016

El proper dissabte 29 d’octubre tindrà lloc a l’Arboç la presentació oficial de la nova entitat de la vila “Club Esportiu l’Arboç”, que neix amb la voluntat de promoure l’esport i la pràctica d’activitats físiques entre la població


Imatge: Cartell promocional de la presentació del Club Esportiu l’Arboç (Font: CEA)

El proper dissabte 29 d’octubre tindrà lloc a l’Arboç la presentació oficial de la nova entitat de la vila “Club Esportiu l’Arboç”, que neix amb la voluntat de promoure l’esport i la pràctica d’activitats físiques entre la població.

La presentació del Club Esportiu de l’Arboç començarà a les 9:30 h del matí amb una caminada popular d’inauguració de la senyalització de la ruta 5 de la pedra seca de l’Arboç. El punt de trobada serà davant de la Casa de Cultura a les 9:15 h. La ruta recorrerà una distància de 7,6 km i el seu nivell de dificultat serà fàcil. Per inscriure’s cal adreçar-se al Punt d’Informació Juvenil o bé també pot fer-se a través del perfil de facebook “ClubEsportiulArboc”.

Un cop acabada la caminada popular tots els caminants es dirigiran a l’Hotel d’Entitats Can Freixas on tindrà lloc l’acte oficial de presentació del Club Esportiu l’Arboç a càrrec dels Srs. Robert Rovira, Ferran Gutiérrez i Adri Curieses. En acabar tots els assistents podran gaudir d’un petit refrigeri.

Tothom qui ho desitgi pot demanar informació del Club Esportiu l’Arboç a través del correu electrònic info@esportiularboc.club, dels perfils de facebook “ClubEsportiulArboc” o “RutesdelArboc”, o també a través de la web www.esportiularboc.club.

Font: Club Esportiu l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat