banner est whatsapp

Cloenda del Centenari de l’Elenc Artístic Arbocenc amb la representació de l’obra “Don Juan Tenorio”

L'Arboç, 25/10/2016

La primera de les tres representacions teatrals tindrà lloc el Dia de Tots Sants, dimarts 1 de novembre, a les 7 de la tarda al teatre El Centre


Imatge: Cartell oficial de l´obra Don Juan Tenorio

El proper dimarts 1 de novembre, coincidint amb el dia de Tots Sants, tindrà lloc la cloenda dels actes del Centenari de l’Elenc Artístic Arbocenc. L´efemèride serà commemorat amb l´estrena del mític drama de José Zorrilla, "Don Juan Tenorio", que coincideix amb la mateixa obra que es va representar l´1 de novembre del 1916.

L´obra narra les peripècies de don Juan Tenorio, un jove cavaller entregat a una vida desenfrenada d´apostes, amors i duels. El començament de la trama, és de fet, una aposta entre ell i un altre jove per veure qui en un any fa més maldat amb més fortuna. Això al seu torn desencadena una altra aposta a ser possible més desgavellada, que consisteix en què don Juan aconsegueixi seduir una jove novícia, donya Inés, i algú més…..

L´obra "DON JUAN TENORIO" es representarà únicament 3 vegades al Teatre del Centre Parroquial de l´Arboç:

Dimarts 1 de novembre, a les 7 de la tarda

Dissabte 5 de novembre, a les 10 de la nit

Diumenge 6 de novembre, a les 7 de la tarda

Les localitats són numerades i ja són a la venda de forma anticipada a la Papereria Montserrat (c/ Hospital, 20) de l´Arboç. També es podran adquirir directament a taquilla a partir de 30 minuts abans de l´inici de cada sessió.

Font: Redacció de Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat